Køl & Komfur™


Kort om Køl & Komfur™

Salg & køb af hårde hvidevarer siden 1988.

Køl & Komfur™ er et familieforetagende etableret i 1988 af Mohammad Arshad. Med mere end 25 års erfaring i bagagen er vi blandt landets førende specialister, når det kommer til salg af brugte hårde hvidevarer. 

I dag – hvor anden generation i skikkelse af søn Imran Arshad har taget over – er salget af brugte hårde hvidevarer dog primært henlagt til web-shoppen, mens butikken på Jagtvej 49 præsenterer de nyeste og mest eksklusive produkter af mærkerne: Ilve, Bertazzoni, Smeg, Steel-Cucine. Samtidig tilbyder Køl og Komfur i dag, at være med til at indrette og designe køkkener.

Det er således stadig mottoet ”Hellere kvalitet end kvantitet”, der driver værket, selvom virksomhedens kerneområde har udviklet sig en del gennem årene.

Vores høje kundetilfredshed er vores levebrød. Derfor er vi både stolte og glade, når vi lever op til eller overstiger kundernes forventninger og oplever, at de kommer igen og igen.

 

Firmaets historie

Køl & Komfur startede som en hobbyvirksomhed i et kælderrum, hvor Mohammad Arshad gik og hyggede med at restaurere brugte komfurer. Hurtigt fyldte de genoplivede hvidevarer dog kælderrummet og han begyndte derfor, at sælge ud af overskuddet.

Gennem mere snart tre årtier har Køl & Komfur således solgt nyrenoverede hårde hvidevarer til i første københavnerne og senere til kunder i hele landet. Alt fra de første trofaste kunder til tilfældige forbipasserende vil kunne huske, hvordan både butikken på Jagtvej – og dele af gaden foran den – i næsten 30 år bugnede af det rige udvalg, der selvfølgelig alle blev leveret med to års garanti.

Som årene er gået er udbuddet af produkter vokset i takt med salgstallene, ligesom der flere gange er blevet skiftet ud i firmaets adresse.

I dag har Køl & Komfurs hovedkontor et flot domicil i Indre København – et resultat af mange års hårdt arbejde og en altid positiv gejst.

Derudover har vi de perfekte betingelser for fortsat succes på vores kombinerede lager og værksted, som ligger på Frederiksberg. Her har vi nemlig plads til alt fra keramiske til gaskomfurer, køleskabe, (op)vaskemaskiner og glaskøleskabe til industri, plads til kunde- og varebiler og ikke mindst plads til videreudvikling af virksomheden. 

 

Om de senere år og fremtiden

I 2014 vendte Mohammad Arshad hjem fra tre ugers ferie til en butik på Jagtvej, der var som forvandlet. For mens far var bortrejst, havde sønnike tilladt sig, at give butikkens indretning en radikal opdatering. Væk var det store udvalg af alskens hårde hvidevarer og tilbage stod kun de allermest eksklusive produkter indenfor især såkaldte Range Cookers. Disse eksklusive køkkenvidundere blev præsenteret i lækre, rå og nydesignede omgivelser, der faldt lidt bedre i tråd med den udvikling, som det omgivende kvarter havde gennemgået i samme årrække.

Allerede året efter – altså i 2015, gik Mohammad så på velfortjent pension og Imran tog endegyldigt over (selvom den heldige stadig kan møde Mohammad i butikken). Med sin uddannelse og baggrund som produktudvikler og indretningsdesigner som ballast har Imran allerede udviklet virksomheden til i endnu højere grad, at have fokus på kvalitet og design og på den måde sat kursen for virksomhedens fremtid.

Udover fortsat at være blandt landets førende leverandører af brugte og eksklusive hårde hvidevarer med garanti, tilbyder Køl & Komfur derfor i dag, at designe, bygge og/eller indrette selv den allermest kræsne kundes nye køkken – eventuelt allerede før byggeriet af det nye hus går i gang.

Ligesom fremtiden således ser lys ud for familieforetagendet Køl & Komfur, kan du med andre ord være sikker på, at du og din familie får den bedst mulige løsning på lige netop jeres køkkenudfordring – stor som lille, når i vælger en løsning fra Køl og Komfur.

Vi takker for og ser frem til mange års godt samarbejde og fortsat udvikling. 

Imran Arshd - Indehaver

Imran Arshd - Indehaver