Køl & Komfur™


Køl & Komfur

Range Cooker ekspert siden 1988

Med mere end 30 års erfaring i bagagen er vi et af landets førende specialister inden for hårde hvidevarer og i særdeleshed komfurer med gas, el og induktion.

Køl & Komfur tilbyder totale løsninger hvor vi tager højde for alle de logistiske, estetiske og praktiske aspekter i udvælgelsesprocessen og følger med hele vejen fra drøm til virkelighed.

Vi tilbyder personlig service, hvor vores vigtigste opgave er at give en klar og professionel rådgivning.

Ingen halve løsninger - vi sørger for alt i processen.

Overvejer du at få nyt komfur, andre hårde hvidevare eller står du måske overfor et omfattende køkkenprojekt, kan det være rigtig svært at overskue alle de muligheder og beslutninger der skal tages. Man kan nemt blive frustreret og overvældet af alle valg og udfordinger der skal tages og løses i sådan en process.

Skal man vælge induktion eller gas?

Indbygnings kogeplade og ovn eller et fritstående komfur, hvad forskellen?

Emhætten skal den have udsug eller recirkulation.. Og hvad med farve, finish og tilslutning?

Spørgsmålene kan hurtigt løbe op, men med den rette vejledning og viden kan det rent faktisk vendes til en helt naturlig process, med valg der besluttes på baggrund af de behov man som bruger har.

Vores vigtigste opgave at klarlægge disse behov således at processen bliver overskuelig og positiv. Med os som sparringspartner kan du derfor være sikker på at vi kommer igennem alle aspekter og at vi kan hjælpe med alt lige fra bortskaffelse af det gamle komfur til design af komplete køkkener.

På vores website findes et lille uddrag af vores ellers meget omfattende produktsortiment - Derfor opfordre vi til at kontakte os direkte på 3581 1105, sende os en mail, eller udfylde kontaktformularen under fanen kontakt.

Vi rådgiver på daglig basis og har et stort netværk af professionelle der står klar til at hjælpe jer i mål med jeres drøm.

I vores showroom på Jagtvej 49 præsenteres de nyeste og mest eksklusive hårde hvidevarer og design løsninger.

Vi har håndplukket de bedste modeller fra de mest anerkendte producenter på markedet.

I vores showroom kan du blandt andet opleve:

iLVE, Bertazzoni, BORA, Smeg, Steel-Cucine, Lofra, Falmec, Liebherr, Lacanche, Buster + Punch

Vores historie

Køl & Komfur startede som en hobbyvirksomhed i et kælderrum, hvor stifter Mohammad Arshad gik og hyggede med at restaurere brugte komfurer. Hurtigt fyldte de genoplivede hvidevarer dog kælderrummet og han begyndte derfor, at sælge ud af overskuddet.

Gennem mere end snart tre årtier har Køl & Komfur således solgt nyrenoverede hårde hvidevarer til i første omgang københavnerne og senere til kunder i hele landet. Alt fra de første trofaste kunder til tilfældige forbipasserende vil kunne huske, hvordan både butikken på Jagtvej – og dele af gaden foran den – i næsten 30 år bugnede af det rige udvalg, der selvfølgelig alle blev leveret med to års garanti.

I dag har Køl & Komfurs hovedkontor et flot domicil i Indre København – et resultat af mange års hårdt arbejde og en altid positiv gejst.

Derudover har vi de perfekte betingelser for fortsat succes på vores kombinerede lager og værksted, som ligger på Frederiksberg.  

Om de senere år og fremtiden

I 2014 vendte Mohammad Arshad hjem fra tre ugers ferie til en butik på Jagtvej, der var som forvandlet. For mens far var bortrejst, havde sønnike tilladt sig, at give butikkens indretning en radikal opdatering. Væk var det store udvalg af alskens hårde hvidevarer og tilbage stod kun de allermest eksklusive produkter indenfor især såkaldte Range Cookers. Disse eksklusive køkkenvidundere blev præsenteret i lækre, rå og nydesignede omgivelser, der faldt lidt bedre i tråd med den udvikling, som det omgivende kvarter havde gennemgået i samme årrække.

Allerede året efter – altså i 2015, gik Mohammad så på velfortjent pension og Imran tog endegyldigt over (selvom den heldige stadig kan møde Mohammad i butikken). Med sin uddannelse og baggrund som produktudvikler og indretningsdesigner som ballast har Imran allerede udviklet virksomheden til i endnu højere grad, at have fokus på kvalitet og design og på den måde sat kursen for virksomhedens fremtid.

Udover fortsat at være blandt landets førende leverandører af brugte og eksklusive hårde hvidevarer med garanti, tilbyder Køl & Komfur derfor i dag, at designe, bygge og/eller indrette selv den allermest kræsne kundes nye køkken – eventuelt allerede før byggeriet af det nye hus går i gang.

Ligesom fremtiden således ser lys ud for familieforetagendet Køl & Komfur, kan du med andre ord være sikker på, at du og din familie får den bedst mulige løsning på lige netop jeres køkkenudfordring – stor som lille, når i vælger en løsning fra Køl og Komfur.

Vi takker for og ser frem til mange års godt samarbejde og fortsat udvikling. 

Imran Arshd - Indehaver

Imran Arshd - Indehaver